Logo
EN
Szintlépés az ingatlan fejlesztésben!
Digitális Épület Tükrözés

BIM-MEGOLDÁSOK

Digitális Épület Tükrözés

vlcsnap-2021-01-13-15h33m27s274

Minden ingatlan a tervezőasztaltól az üzemeltetésen át a bontásig komplex, folyamatosan változó tárgya döntések ezreinek. A Techmind Kft. épületek létrehozásában, üzemeltetésében érintett szakemberek számára készít Digitális Épület Tükörképet bármely objektumról – kis családi háztól százezer négyzetméteres alapterületű, komplett ipari létesítményekig.

Felmérés

icons2-14

Az ingatlant kívül-belül ultra érzékeny, lézeres szkennerrel, valamint nagy felbontású 360 fokos kamerákkal térképezzük fel. A műszer hatósugara és érzékelése bármely típusú modell készítéséhez több mint elégséges.

Bármi, amit az épületben járva emberi szem láthat, az része lesz a Digitális Tükörképnek. Ez akár ingatlanonként több százmillió egymáshoz kapcsolódó, valósághű színű mérési pontot jelent


Pontfelhő

icons2-13

Szakembereink a felmérés „nyersanyagából” utómunkával létrehoznak egy adat-tömeget, melyet pontfelhőnek nevezünk. Ez vizuális és számszerűsített információt egyaránt tartalmaz a felmérés tárgyáról.

A pontfelhő száz százalékban valóság-azonos, digitális másolata az ingatlannak, mely már ebben a formában is remekül használható. Bármely szoftveres tervezői környezetbe beilleszthető, webes felülről elérhető Techmind CloudViewer nézegetőnk segítségével pedig minden projektünk igény szerint hozzáférhető Megrendelőink számára kooperációhoz, önellenőrzéshez hasonlóan a közös webes felületen szerkeszthető szöveges, vagy táblázatos dokumentumokhoz.


Épületinformációs Modell

icons2-10

A Digitális Épület Tükörkép építését- hasonlóan az úri szabók munkájához – Megrendelőnk céljaihoz, költségkeretéhez és szakmájuk természetéhez igazítva végezzük. A pontfelhő önmagában ugyanis definiálás nélküli, nyers adattömeg, a benne található tárgyak tulajdonságai, méretei, elhelyezkedése virtuális utómunkával Épületinformációs modellé alakítható.

Építészeti tervezéshez, épületszobrászati restaurációhoz, gépészeti üzemeltetéshez, tűzvédelmi szimulációkhoz, stb… egymástól alapjaiban különböző, mégis teljes értékű Tükörkép készül.


Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

A Digitális Épület Tükrözés döntéstámogatási eszközt biztosít az ingatlan teljes életciklusa alatt minden szakember számára.

A felmérés

  • Gyors
  • Pontos
  • Olcsó
  • Hatékony