Logo
EN
EGYÉB MEGOLDÁSAINK
Minden más, amihez értünk

Pilot projektek, és különlegességek

Minden más, amihez értünk

alábbi felsorolt megoldások ízelítőt adnak mindabból, amivel már volt dolgunk és amihez értünk. Ha nem pont ilyen, de hasonló megoldást keres, mi megtaláljuk és megvalósítjuk.

Mobilalkalmazások

kiterjesztett valóság - AR

LÁTVÁNYOS, MENŐ ÉS ELFÉR A KEZÜNKBEN


 

Az ELTE AR Portal mobilalkalmazást az Eötvös Loránd Tudományegyetem részére fejlesztettük. Magyarország legnépszerűbb egyeteme az új hallgatók toborzása során használja az applikációt, melyen keresztül az érdeklődők látványos formában pillanthatnak be az ELTE kampuszaira.

Fotózás

GIGAPIXEL

A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK 

Zoom, zoom, zoom, zoom, zoom és még mindig zoom: a kép éles és részletgazdag marad.

ILYET CSAK MI TUDUNK

3D FOTÓSAROK

Unatkoznak a vásárlók várakozás közben? Egy 3D fotósarok kiválóan lefoglalja őket.


 

 

Saját tervezésű 3D fotósarok-megoldásunk lényege, hogy a három síkból összeállított, térhatású installáció „fényképezési pontján” álló alanyokról  valóságszerű fotók készíthetők, miközben a környezet meglehetősen „műtermi”. 

360 fotózás

Google Streetview

Vállalkozása és annak környezete online is tökéletesen nézhet ki. 

 

Arra gondolunk, hogy például a sípályákat és szolgáltatásaikat érdemes téli körülmények között, legjobb formájukban megörökíteni. Arra is gondolunk, hogy egy hegyi kerékpárutat is érdemes olyankor végigfényképezni, amikor a legszebb arcát mutatja. Tudunk segíteni: havas terepen és extrém körülmények között is otthon vagyunk. 

360 fotózás

Matterport 3D bejárások

3dtour

3Dtour.hu


 

A 3D Matterport virtuális túra fizikai jelenlét nélkül, könnyen és egyszerűen bejárhatóvá tesz üzlethelyiségeket, szálláshelyeket, rendezvényhelyszíneket, csarnokokat, bemutatótermeket, irodaházakat, edző termeket, ingatlanokat és még számtalan más területet.