Logo
EN
BELTÉRI KÖRNYEZET-MONITORING ÉS NAVIGÁCIÓ
Környezet-monitoring és navigáció

IoT megoldások

Környezet-monitoring és navigáció

Új típusú fejlesztéseink közé tartozik a beltéri környezet-monitoring rendszer, illetve az ehhez kapcsolódó navigációs megoldás. A saját tervezésű szenzorainkra építkező rendszerek a hőmérséklet, a fényviszonyok, a páratartalom változásait, valamint a monitorozott területen zajló mozgásokat kíséri figyelemmel.

Mivel a monitoring-rendszer bázisát az adott terület részletes alaprajza (floorplan – ezt akár hagyományos síkrajzokból is el tudjuk állítani, vagy mi magunk elvégezzük a teljes felmérést és szkennelést) adja, ezt tovább gondolva dolgozunk  3D beltéri navigációs rendszerünk fejlesztésén.

Míg a monitoring-rendszer egy adott épület üzemeltetője számára, addig a navigációs megoldás az épület látogatóinak nyújt többletszolgáltatást, mellyel még a legnagyobb kiterjedésű belső terekben is könnyen megtalálható lesz bármilyen objektum, ráadásul egészen látványos formában. Az irányítótáblák hasznát nem vitatjuk, de az amúgy is a kezünk ügyében lévő mobiljainkkal kétségtelenül hatékonyabb és személyesebb az útkeresés.

Brochure