Logo
EN

Virtuális valóság-megoldások

A VR SOKKAL TÖBB, MINT SZÓRAKOZTATÁS

VIRTUÁLIS VALÓSÁG-MEGOLDÁSOK
Virtuális valóság-megoldások

A VR SOKKAL TÖBB, MINT SZÓRAKOZTATÁS

Virtuális valóság-megoldások

Messze van, nem elérhető, nem könnyű vagy tilos belépni – a VR segítségével mindezt képesek vagyunk közel hozni. Nincs két egyforma ügyfél,  ahogy nincs két egyforma megoldás sem. A különleges, esetleg megoldhatatlannak tűnő feladatokat kifejezetten kedveljük és jellemzően találunk jó megoldást. Felkészültünk, hogy minden partnerünk számára teljesen egyedi virtuális valóság-élményeket tervezzünk és fejlesszünk. Beszélgessünk és derítsük ki együtt, milyen legyen az ön vállalkozásának saját VR-univerzuma. Mert mi tényleg mindent tudunk a VR-ről, és a VR nagyon menő. És sokkal, de sokkal több annál.

Mit és hogyan

 • 3D180 és 3D360 technológiával készítünk virtuális valóság tartalmakat az elérhető legkorszerűbb, professzionális képrögzítő eszközökkel.
 • Dolgozunk a levegőből és extrém helyszíneken is. 
 • Egyedi, brandelt VR-lejátszó platformokat fejlesztünk ügyfeleink igényei és célkitűzései alapján. Teljeskörű megoldást kínálunk, így a kreatív koncepció megtervezésétől a termék átadásáig mindent elvégzünk. A VR tartalmakat és a lejátszóplatformot egyaránt Oculus GO VR szemüvegre optimalizáljuk. 
 • A VR-megoldásokat olyan módon fejlesztjük, hogy igény szerint bővíthetők legyenek, sőt, meggyőződésünk szerint a VR-platformok eleve többre hivatottak az egyszeri attrakciónál. Érdemes tehát hosszabb távon, mindenkor releváns és folyamatosan frissülő tartalmakban gondolkodni. 
 • Ügyfeleink részére beszerezzük, személyre szabjuk és felkészítjük plug and play használatra az Oculus Go VR szemüvegeket. 
 • Megtervezzük és beszerezzük az ügyfél egyedi, összehajtható cardboard VR-nézőkéit, melyek saját formatervünk alapján készülnek. Jól néznek ki, könnyű őket használni és brandelt promóciós ajándéknak is kiválóak. 
 • Képesek vagyunk 3D360 technológiával live stream adások biztosítására, így az eseménytől távoli nézők is élőben követhetik a történéseket és a helyszíni jelenléthez képest sokkal többet is kapnak az élményből.

Felszerelésünk

Oculus Go

Pillanatképek extrém forgatási helyszíneinkről

A VR nem csak menő, de hasznos is?

 • A virtuális valóságban szó szerint körülnézhetünk, körbejárhatjuk, minden oldalról megismerhetjük a látnivalót. A VR-ban a terek, dolgok, jelenségek a valóságban megtapasztalhatóhoz képest sokszor élményszerűbbek, átélhetőbbek, közelebb kerülnek. A VR-ban a szemlélő részese lesz az élménynek, belemerül, jó értelemben elveszik benne. Ezért is szokás a VR-t immerzív élményként meghatározni.
 • A valóság utáni legvalóságosabb megismerési opció a VR. Immerzív természeténél fogva kiválóan alkalmas termékek és szolgáltatások prezentációjára, így a VR hatékony marketingeszköz.
 • Amikor a termékek, szolgáltatások messze vannak a potenciális piacoktól, a VR segítségével látványosan és meggyőzően mutathatók be a távoli közönségeknek. Különösen hasznos a VR a kevésbé- vagy egyáltalán nem megfogható termékek és szolgáltatások bemutatásában, amilyen például egy felsőoktatási intézmény képzési portfóliója: a virtuális valóságban az intézményt, az infrastruktúráját, diákjait, oktatóit és környezetét, a várost, ahol található mind-mind remekül meg lehet mutatni az akár kontinensekkel arrébb élő potenciális hallgatójelölteknek. 
 • Ugyancsak immerzív természetének köszönhetően a VR kitűnően használható érzékenyítésre, tudatosításra, a színfalak mögé való betekintésre. A világ tele van fontos, érdekes és izgalmas helyszínekkel, melyekre legtöbbünk csak nehezen, vagy egyáltalán nem juthat be, pedig szeretnénk róluk többet tudni. Erőművek, gyártósorok, bunkerek, különleges intézmények, hegycsúcsok, szakadékok és megannyi más hely ismerhető meg egészen közelről a VR segítségével. 
 • A VR szórakoztató, vonzó, mindenféle korosztályt hosszabb ideig is képes lekötni, így az eseménymarketingben is remekül hasznosítható.

Aktuális fejlesztéseink

Virtual Ride V+R

VirtualRide V+R

Megoldásunk egy olyan virtuális modellkatalógus, mely lehetővé teszi, hogy egy autómárka minden modellváltozatát utazás közben, „szakmai idegenvezetés” kíséretében próbálhassák ki a leendő vásárlók.

 

PlaneCam360

PlaneCam360

Új VR-fejlesztéseink egyike a PlaneCam360 megoldás, mellyel magánrepülőgépek fedélzetére kívánjuk vinni a virtuális valóságot. Olyan VR élményt és -szolgáltatást tervezünk, mely egyszerre látványos és informatív, ami képes szórakoztatni és egyúttal szerves része is lehet a fedélzeti infotainment-csomagnak.

Munkáinkból

Giro D’Italia VR smart-tréner

A Giro D’Italia 2020 kerékpárverseny rajtját és további két szakaszát Magyarországon rendezik meg. A rendezvény előzetes promóciójának támogatására a szervezők egy speciális VR-megoldás fejlesztését rendelték meg cégünktől.

ELTE360.com

Az elte360.com portált az ELTE Eötvös Loránd Tudományegyetem megbízásából fejlesztettük a 2018 ősze és 2019 tavasza közötti időszakban.