Logo
EN
Rólunk

Techmind Solutions

Rólunk

FROM EXPERIENCE TO INPERIENCE -
KÖZEL HOZZUK A TÁVOLIT.

Csapatunk kicsi, de lelkes és elkötelezett. A virtuális valóság-megoldások és fejlesztések a kezdetektől erősségeinknek számítanak. Folyamatosan lépést tartunk a VR-képalkotás technológiai fejlődésével, így mindenkor az elérhető legkorszerűbb, professzionális felhasználásra gyártott eszközökkel dolgozunk. Egyre többet tudunk tehát erről a szórakoztató, ezerszínű és számos területen hatékonyan használható vizuális dimenzióról. Mert a VR nagyon menő, egyúttal sokkal több is annál. Nem kizárólag VR-megoldások és -tartalmak fejlesztésével foglalkozunk, mivel kifejezetten szeretjük a cutting edge technológia minden zegét-zugát felfedezni. Meggyőződésünk, hogy az innováció szükségszerű, egyúttal elkerülhetetlen is. Sokat gondolkodunk olyan új megoldásokon, szolgáltatásokon és termékeken, melyek így vagy úgy jobbá, egyszerűbbé, kényelmessebbé, szórakoztatóbbá tehetik mindannyiunk életét. Kedveljük a kihívásokat, és még jobban kedveljük, amikor sikerrel birkózunk meg velük.

Újabban azon is dolgozunk, hogy VR-t a közösségi élménnyé formálhassuk, mert a virtuális valóságban elképesztően nagy az edukációs és ismeretterjesztő potenciál. A VR mellett foglalkozunk épületek felmérésével, beltéri szkennelésével és 3D modellezésével, illetve navigációs- és környezet-monitoring megoldások fejlesztésébe is fogtunk.

Megoldásaink

Techmind

Megoldásaink

Egyedi fejlesztéseinket és megoldásainkat minden esetben az ügyfél igényeihez illesztve véglegesítjük és szállítjuk. Erősségünk a VR, ezen a platformon nagyjából mindent meg tudunk csinálni, de nem kizárólag a virtuális terekben érezzük otthon magunkat. 

virtuális valóság-megoldások

Virtuális valóság-megoldások

környezet-monitoring és navigáció

Környezet-monitoring és navigáció

Digitális Épület Tükrözés

Digitális Épület Tükrözés

Minden más, amihez értünk

Minden más, amihez értünk

Munkáink

Referenciák

Munkáink

Rólunk mondták

Rólunk mondták

Kapcsolat

Segíthetünk?

Kapcsolat

Örömmel állunk a rendelkezésére